Tips voor het inrichten van een hal

hal-inrichting

De hal is meestal maar ene kleine ruimte in het huis, maar het is zeker niet onbelangrijk!De hal is namelijk de eerste ruimte waar je in komt als je thuis komt en natuurlijk wil je gelijk een heerijk gevoel krijgen als je jouw eigen huis binnen stapt. Je loopt regelmatig door de hal heen om naar een andere ruimte te gaan. Zorg er daarom voor dat de hal een gezellig en mooie plek in huis wordt.

Opbergen

Zorg ervoor dat de opbergmeubels niet te diep zijn, je wil namelijk genoeg loopruimte over hebben. De ruimte wordt snel smal en klein door diepe meubels. Ga liever de breedte en de hoogte in.

Kunst en foto’s

Niet altijd is er genoeg ruimte in de woonkamer om kunst op te hangen of fotolijstjes te plaatsen. De hal is een mooie plek voor foto’s en schilderijen. Met een schilderij kan je een bepaalde sfeer creeëren en foto’s maken de hal gezellig en persoonlijk.

Spiegel

Hang een spiegel aan een muur van de hal, de spiegel laat de ruimte groter lijken. Plaats echter geen spiegel aan het einde van de gang als deze smal is, de hal wordt hierdoor nog smaller en langer.

Planten

Plaats planten in de hal, bijvoorbeeld op een kastje of gewoon aan de muur. Planten maken het huis gezellig en ze geven kleur aan de ruimte.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *