Ideeën om de keuken aan te kleden

keuken-inrichting

De keuken moet een praktische plek zijn, maar dat wil niet zeggen dat het geen gezellig ruimte kan zijn. Je kan zelf de keuken praktisch maar toch gezellig in richten of de keuken nou groot of klein is.

Planken

Vul lege en kale ruimtes op met planken. Je creeërd op deze mnaier meer ruimte als je maar weinig kastruimte hebt. je kan de plankjes vullen met je mooiste servies of met bijvoorbeeld gevulde potten met pasta en suiker. Op deze manier kan je meer spullen kwijt en is het ook nog eens decoratief.

Stang met haken

Heb je een kale breede muur die gevuld moet worden? Een stang met s-haken is dan een erg leuk idee. Je kan aan de haken leuk pollepels hangen, een handdoekje en zelf plantjes. De stang vult ruimte op, zorgt voor meer opbergruimte en het kijkt ook nog eens ontzettend gezellig.

Kruidenplantjes

Plaats kruidenplantjes in de keuken voor een gezellige en kleurrijke uitstraling. Plaats het kruidenplantje in een pot op het aanrecht of kies voor een mooi muur systeem. De geurende kruidenplantjes kan je ook de stang met s-haken hangen. Je hebt nu altijd eigen verse kruiden bij de hand tijdens het koken.

Krijtbord

Met een krijtbord of met krijtverf vul je een kale muur op en daarbij het is nog eens praktisch ook. Je kan je boodschappen er op schrijven of maak het juiste gezellig met leuke teksten, quotes en tekeningen. Je kan het altijd weer veranderen en weer iets nieuws maken op het bord.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *