Ideeën en inspiratie om toilet ruimte leuk te maken

wc-toilet-inrichting

Het toilet is niet de mooiste ruimte in huis, maar het is wel een plek waar je veel komt. Waarom zou je deze ruimte dan niet leuk opleuken? Met wat simpele accessiores kan je de wc veranderen in een fijne plek.

Planten en bloemen

Groen geeft een lekkere frisse kleur aan je toiletruimte en het geeft ook meer een moderne uitstraling. Ga voor planten met gekleurde bloemen om de ruimte lekker op te vrolijken.Plaats de planten of bloemen in mooie potjes of vazen, of leg juist een mooie namaak bloem neer.

Schilderij of foto

Wanneer de ruimte klein is kan je gebruik maken van de muren en dat kan heel eenvoudig met een mooie schilderij of met een eigen foto.

WC-bril

Misschien vind je het lastig om de ruimte op te leuken of heb je gewoon de ruimte niet. Een nieuwe wc-bril is misschien dan wel de oplossing. WC-brillen zijn in veel varianten en kunnen de ruimte een compleet andere uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor een mooi houtpatroon of juist voor een vrolijke bril met dolfijnen.

Mooie handzeeppomp

Handzeep zit meestal in een niet al te mooi zeepflacon en dit staat dan ook niet echt mooi in een ruimte. Koop een mooi handzeepompje die je zelf kan hervullen. Je geeft met zo’n pompje al een andere uitstraling aan de ruimte en misschien zelf wat kleur.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *