De slaapkamer romantisch en gezellig te maken

romantische-slaapkamer

Het is hartstikke fijn om uitgerust wakker te worden in een prachtige slaapkamer. De slaapkamer is een plek waar het mooi moet zijn en natuurlijk praktisch. De slaapkamer is natuurlijk bedoelt om te slapen, maar ook voor romantische avondje. Maar hoe maak je eigenlijk een slaapkamer gezellig en romantisch?

Kleuren

Kleur kan ontzettend veel doen met een ruimte, maar te veel kleuren maakt het chaotisch. Kies daarom voor niet te veel kleuren, zodat het rustig en romantisch blijft.

Dekbedovertrek

Kies voor een mooi en rustig dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan de kamer een compleet andcere uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor een lichtgekleurde dekbedovertrek met woordjes. Met de juiste dekbedovertrek kan je de kamer gezelliger en romantischer maken.

Decoratie

Met de juiste decoratie breng je sfeer in de slaapkamer. Zo maak je met kaarsen de kamer extra romantisch. Zachte dingen zoals kussentjes en kleedjes maken de kamer lekker knus en warm. Met een mooi schilderij kan je de muur opvullen en warmte brengen in de kamer.

Verlichting

Felle lampen is alles behalve romantisch, kies daarom liever voor gedimpte lichten en kaarsen. Sfeervolle verlichting maakt de kamer een stuk romantischer. Denk hierbij ook aan de lampen zelf, kies voor een mooie plafondlamp met ene romantisch uitstraling.

Netjes

Niets is mooier dan een nette en opgeruimde kamer. Laat niks slingeren en plaats niet te veel in de ruimte. De kamer moet mooi en rustig ogen. Bij te veel spullen wordt de kamer druk en kleiner, het zal de kamer een stuk minder gezellig en romantisch maken.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *