Creatief met houten kratten en kisten in huis

kratten-kisten-creatief-in-huis

Je kan heel leuk je huis inrichten met kratten en kisten en het is ook nog eens super simpel. Met een beetje creativiteit kan je de leukste dingen maken. Je kan ze stapelen, je kan ze aan de muur hangen, het zijn ontzettende leuke opbergers. Laat ze in de oude staat of geef ze een kleurtje.

Muurdecoratie

Je kan heel leuk je muur decoreren met oude kratten. Bevestig de krat tegen de muur aan met de open kant naar voren gericht. Op deze manier onstaat er een leuk open kastje waar je vaasjes en plantjes in kan zetten.

Gestapelde Krattenkast

Stapel en bevestig een paar kratten stevig aan elkaar met de open kant naar voren. Er onstaat een leuke kast met veel opbergruimte. Voor een speels effect plaats je de kratten een beetje schuin op elkaar plaatsen of plaats ze horizontaal en verticaal. Je kan elke krat een eigen kleur geven om de kast vrolijker te maken. Met een kleurtje zijn ze ook erg leuk voor op een kinderkamer, bevestig de kast dan wel aan een muur tegen het omvallen.

Verrijdbaar kastje

Je kan ook één krat omtoveren tot een leuk mini kastje. Plaats wieltje aan de lange zijkant van de krat, wanneer de krat op de wieltjes staat is de open kant naar voren gericht. Schilder de krat wit voor een moderne uitstraling. Een handig verrijdbaar kastje voor je kranten en je afstandbediening.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *